Rytter bootcamps

Overview

8 Ugers Træningsforløb til Ryttere:

Dette 8-ugers træningsforløb er skabt specielt til ryttere på alle niveauer, uanset om du er en erfaren konkurrence rytter eller en entusiastisk hobbyrytter.
Vores træningsforløb er skabt til at hjælpe dig med at blive den bedste rytter, du kan være. Vi fokuserer på at styrke dit fysiske og mentale fundament og giver dig værktøjerne til at håndtere enhver ridemæssig udfordring med tillid og ydeevne. Gennem dette forløb vil du opnå en dybere forbindelse med din hest, en bedre fornemmelse for dine bevægelser i sadlen og en bedre balance mellem dig og din bedste ven.

Vi kommer i dette forløb til at have fokus på at arbejde med din kerne- og rygmuskulatur for at opnå en stærkere og mere opret holdning på hesteryg, samt øge din generelle udholdenhed og forbedre din evne til at styre din vejrtrækning under ridning.
Vælg vores rytter bootcamp, og lad os hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale som rytter. Ridning er mere end blot en sport; det er en livsstil, og vores mål er at hjælpe dig med at nyde det til fulde.
Som hesteejere og ryttere har vi ofte høje forventninger til vores hestes præstation og sundhed. Vi ønsker, at de skal være i topform, have energi, og udføre på deres bedste niveau. Men det er vigtigt at huske, at vores heste ikke kan præstere på deres højeste niveau, medmindre vi som ryttere også er i god fysisk form. Vores egen fysiske form spiller en afgørende rolle i, hvordan vi interagerer med vores heste og påvirker deres trivsel og ydeevne.

Balance og Kropskontrol

Elektroterapi involverer brugen af elektriske impulser til at stimulere musklerne og nervesystemet. Når det anvendes som en del af træning, kan elektroterapi have flere gavnlige virkninger:

Program træner af:
muscle-man-trains-biceps-with-dumbbells-at-the-gym-fitness.jpg

Mr. John Doe

Programs Coach

Programs Duration

2 Hours Each Day

Programs Day

3 Days Each Week

Programs Benefits

Free Daily Nutrition

Exclusive Member

Free Car Pickup

Lets Join Now

Hvad får jeg ud af at deltage i et rytter forløb?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

0

+

Our Branch

Lorem ipsum dolor

0

+

Our Trainer

Lorem ipsum dolor

0

+

Member Totals

Lorem ipsum dolor

0

Y

Years Experiences

Lorem ipsum dolor

Find din personlige træner herunder, og klik under billederne for mere info og priser. Har du spørgsmål om mulighederne, er du mere end velkommen til at kontakte os.