Fysioterapi

Erfarne certificerede fysioterapeuter

Hos Storm Fysio bliver du mødt af en erfaren og professionel fysioterapeut, med fagligheden i top. Med en kandidatuddannelse inden for fysioterapi har Søren en bred og dybdegående viden, og det han ikke ved, har kan kompetencerne til at undersøge og tillære sig viden om.
Storm Fysio tilstræber sig altid at tilbyde behandlinger der er baseret på den tilgængelige videnskab, samt klientens ønsker. Hos Storm Fysio er du ikke tvunget til at modtage udelukkende briksbehandling eller træningsterapi. I samarbejde med klienten udarbejdes et realistisk mål, samt en plan for opnåelse af målet.
Storm Fysio står klar til at hjælpe dig, om du har brug for hjælp til at komme af med en skade, eller om det er personlig træning i forbindelse med et vægttab, eller noget helt tredje du har brug for, så står Storm Fysio klar til at hjælpe dig.
Klinikken har adgang til topmoderne træningsudstyr samt behagelige behandlingsrum. Hos Storm Fysio kan du være sikker på, at du bliver inddraget i beslutningen om hvordan din vej til en smertefri hverdag skal se ud.
Er du i tvivl om hvorvidt fysioterapi er det rigtige for dig, så kontakt os endelig, så skal vi give dig en ærlig vurdering. tlf. 28564435 eller mail Sorenstormfys@gmail.com

Fysioterapi

genoptræning

personlig træning

vejledning og forløb

Fysioterapeuter i Brønderslev - Så du kan få den bedste behandling

Vores fysioterapeuter

Hos Kronborg CrossFit bliver du mødt af erfarne fysioterapeuter i Brønderslev. De står klar til at hjælpe dig, hvad enten du har brug for hjælp til at komme af med en skade, du har brug for personlig træning i forbindelse med et vægttab, eller du har brug for hjælp i forbindelse med genoptræning efter en operation eller andet.
Vi hjælper dagligt klienter i vores moderne og veludstyrede lokaler i Brønderslev Centrum. For os er det vigtigt, at det både er sjovt at træne, og at det også har en gavnlig effekt på din krop. Vil du gerne i kontakt med den bedste fysioterapeut i Brønderslev, hører vi meget gerne fra dig.
 • Du er i trygge hænder hos uddannet og certificeret fysioterapeut.
 • Du kan få tilskud via Sygeforsikring Danmark.
 • Vi har to professionelle behandlere.
 • Hos os er der ingen ventetid.
 • Kunder anbefaler os og giver os gode anbefalinger.
 • Du bliver tilbudt fornuftige og fair fysioterapeut priser.

Uddannelse

 • 2-årig kandidatuddannelse med omfattende undervisning indenfor
 • Diagnosticering, behandling, undervisning af eksperter på nakke og rygområdet, differential diagnostik herunder; reumatologi, neurologi og sportsskader.
 • Mekanisk Diagnostik og Terapi Part A Lumbal columna (lænden)
 • Kursus i Parkionsons sygdom, undersøgelse og behandling
 • Diagnostisk ultralydsscanning: 10 ECTS svt. 300 timer. Kursus af Professor Jens Lykkegaard Olesen og Professor Martin Bach Jensen på Aalborg Universitet. Kurset er opbygget efter European Federation of Societies for Ultrasound in Medicine and Biology anbefalingerne for uddannelse i muskuloskeletal ultralydsscanning og dækker niveau 1 og delvist niveau 2 (Ultralydsscanning tilbyde ikke på klinikken

Erfaring

 • 1 år som selvstændig på klinik
 • Har lavet flere projekter involverende patientforløb med supervision af anden fysioterapeut
 • Modtaget pris for ”Most popular infographic” på Verdenskongressen i Sportsfysioterapi 2022
 • Arbejdet på flere forskningsprojekter

Første konsultation

DKK 385,-

Alm. Behandling

DKK 275,-

Massage

30 min.

DKK 295,-

Træningsprogram u. konsultation og instruks

30 min.

DKK 500,-

Personlig træning

60 min.

DKK 525,-

Personlig træning 1/ugen

60 min.

2.100, - pr mdr.

Personlig træning 2/ugen

60 min.

4.000, - pr mdr.

Personlig træning 3/ugen

60 min.

6.000, - pr mdr.

Udeblivelsesgebyr + afbud under 24 timer til konsultation

100% af konsultation