Holdtræning

HOLD TRÆNING I KRonbORG CROSSFIT

Hos Kronborg CrossFit har vi hold for enhver smag, og alle kan være med uanset niveau. Udover vores almindelige crossfit-hold har vi f.eks. løbehold og vægtløftning, og der er også et hold til bl.a. teens og til kommende eller nybagte mødre.

På vores populære introforløb får du en god og tryg start på dit nye træningsliv sammen med andre, der ligesom dig er i crossfit-verdenen. Vi vægter fællesskabet og den gode træningsoplevelse meget højt, og vores kompetente trænerteam vil altid sørge for, at du først og fremmest lærer teknikken korrekt, så du får det maksimale ud af din træning på en sikker og komfortabel måde. I dette forløb bliver du en del af et fast hold. Der er stor fokus, på at du lærer de mest basale øvelser i Crossfit, som er de øvelser, du vil møde på vores almindelige hold. Der vil især være fokus på kondition og styrke, som gradvist vil blive øget gennem træningen, så du er helt klar til mødet med vores WODs. Du får samlet otte træninger fordelt på fire uger. Desuden vil der være mulighed for at deltage på et ekstra valgfrit hold om ugen (ikke WODs og Team WODs).
På vores cardio-hold vil træningen primært bestå af basis- og kropsvægtøvelser. Vi sørger for, at hele kroppen bliver trænet, og timerne vil bære præg af variation, masser af energi og højt tempo fra start til slut. Du vil med garanti få pulsen helt i top på vores cardio-hold. Hvis man er ny i træningsverdenen eller skal i gang igen efter en længere pause, så er dette hold et rigtig godt sted at starte.
WOD står for ”Workout of the day” og er den Crossfit workout, som er aktuel for alle WOD-træninger pågældende dag. WOD er den workout, som præsenteres flest gange på vores holdplan. Hver dag sammensættes en ny crossfit WOD, hvilket sikrer en variation af træningen dag for dag. Oftest vil WOD-holdene begynde med en opvarmning efterfulgt af en teknik-, styrke- eller udholdenhedsdel. Derefter udføres selve træningen, som ofte er kendetegnet ved lidt mere puls end den første del, og her er man næsten altid garanteret sved på panden. WOD er for alle medlemmer, nye som gamle. Der er sørget for, at alle vil blive presset uanset niveau, da der vil være mulighed for tilpasning af øvelserne til den enkeltes niveau. Der skelnes ofte følgende niveau-inddeling: Scaled (begynder), Intermediate (øvet) og RX (rutineret – her ændres der ikke på vægten).

Crossdance er det perfekte mix af fitnessdans, bodytoning, cardio- og balancetræning.

DANCE
Nemme koreografier til skønt musik, hvor du bare skal have det sjovt og danse.

BODYTONING
Bodytoning, hvor vi i hvert modul fokuserer på én muskelgruppe. Her kan indgå vægte.

CARDIO
Høj puls, sved på panden og fuld fart over dansegulvet.

BALANCE
Vi fokuserer på holdningen og laver balance øvelser.

På tens holdet ( 12-16 år) bliver der arbejdet med alle øvelser indenfor Crossfit – både kropsvægtsøvelser men også de mere tekniske inden for styrke, vægtløftning og gymnastik. Træningen har til formål at opbygge knoglestruktur, styrke og eksplosivitet. Vi vil gerne gøre en ekstra indsats for vores teens.

I denne alder ser vi ofte store fremskridt på kort tid. Vi ønsker derfor allerede nu at arbejde seriøst med denne aldersgruppe, så det er et hold med ambitioner.

Du kan sagtens deltage på holdet, selvom du ikke har trænet Crossfit tidligere. Holdet har tilknyttet en engageret og dygtig træner, og der vil indimellem deltage ”gæste-instruktører” med speciale inden for bl.a. vægtløftning og gymnastik. Holdet kan rumme alle niveauer, og for de, som ønsker det, vil der blive arbejdet med personlige målsætninger..

Vægtløftning er for dig, som gerne vil øve teknik og forbedre dit Clean & Jerk (Vend og Stød) og Snatch (Træk). Her vil der blive arbejdet med detaljerne, og instruktøren vil sørge for at komme rundt til alle og hjælpe med at rette din teknik. Det kan variere, hvilken af øvelserne der fokuseres på til træningerne. Alle kan være med, programmet bliver tilpasset til dig og dit niveau. VI arbejder ud fra forskellige tekniske varianter. I denne alder ser vi ofte store fremskridt på kort tid. Vi ønsker derfor allerede nu at arbejde seriøst med denne aldersgruppe, så det er et hold med ambitioner. Du kan sagtens deltage på holdet, selvom du ikke har trænet Crossfit tidligere. Holdet har tilknyttet en engageret og dygtig træner, og der vil indimellem deltage ”gæste-instruktører” med speciale inden for bl.a. vægtløftning og gymnastik. Holdet kan rumme alle niveauer, og for de, som ønsker det, vil der blive arbejdet med personlige målsætninger..

Mama er et hold for nybagte såvel som kommende mødre. Holdet foregår i ekstra rolige omgivelser i vores lukkede holdsal, så du kan have den lille med helt ind i træningssalen, hvor der er plads og tid til at kunne gå til og fra træningen.

Womans Only er et energisk og stærkt fællesskab af seje kvinder, der deler en lidenskab for at udfordre sig selv fysisk og mentalt gennem CrossFit-træning. Vores hold er skræddersyet til at styrke og støtte kvinder i alle aldre, uanset træningsniveau eller mål. Vi tror på, at styrke og selvtillid opbygges gennem fysisk præstation, og vores erfarne trænere er her for at guide dig igennem denne spændende rejse.

God gammeldags stationstræning – med et lille tvist. Træningen vil være delt op i forskellige stationer, hvor der primært arbejdes i intervaller. Generelt vil træningen bære præg af basisøvelser, som ikke kræver den store tekniske gennemgang. Der er garanti for sved på panden og rigtig god træning af hele kroppen.
I vores open gym er der fri træning Dette vil være i vores sale når der ikke er holdtræning, samt i vores PT/Fys område, som er installeret med alt det nyeste udstyr fra Eleiko og Pricor. Her kan du slå dig løs med vores udstyr uden instruktør, og der er adgang alle ugens dage fra 05.00-23.00.
På team cardio er I to eller flere sammen om at gennemføre træningen. Du bliver udfordret både styrke og konditionsmæssigt. Træningen vil primært bestå af basis- og kropsvægtøvelser. Vi sørger for, at hele kroppen bliver trænet, samtidig med at du og din makker får sved på panden og vigtigst af alt: har det sjovt. Desuden er det ikke nødvendigt at have en makker hjemmefra, da vi altid sørger for, at alle vil have en makker at lave workouten med.
På vores Team WODs er man flere sammen om at udføre en workout, oftest to og to. Det kan være en sjov og anderledes måde at variere din træning på samt at få et smil på læben sammen med din træningsmakker. Ligesom med vores WOD-hold så varierer vores Team WODs også fra gang til gang, og det er den pågældende træner, der bestemmer workouten. Øvelserne kan altid skaleres, så de passer til dit niveau. Desuden er det ikke nødvendigt at have en makker hjemmefra, da vi altid sørger for, at alle vil have en makker at lave workouten med.
På KIDS (6-12 år) introduceres børnene for lette vægte som små kettlebells, håndvægte og teknikstænger. Der vil være fokus på god basisteknik, og for de, som mestrer det, vil der også være introduktion til mere tekniske øvelser. Her er der fokus på at opbygge barnets knogler, styrke og hurtighed gennem leg og sjov træning. Træningen består af fælles opvarmning, undervisning i mere tekniske øvelser og/eller styrke og til sidst en workout, team workout eller lign. Som forælder har du samtidig en unik mulighed for selv at træne, mens dine børn får brændt krudt af, samt styrket kroppen og selvværdet i selskab med andre børn.
Her har du som forældre muligheden for kvalitetstid med dit barn på en sund og lærerig måde. På holdet laver vi en blanding af motoriske øvelser, konkurrencer, Team WODS og sjove lege. Udgangspunktet er, at træningen skal indeholde gode grin, samvær og til tider udfordrende øvelser for både store og små. Selvom det er et familiehold med fokus på børnene, får forældrene sig også en god workout da øvelserne tilpasse i niveau og intensitet til såvel børn som voksne. Tag børnene i hånden og med til en time med kvalitetstid.

CrossFit firma holdtræning er en dynamisk og effektiv træningsmetode designet til at forbedre medarbejdernes fysiske sundhed og teamånd på arbejdspladsen. Den omfatter funktionelle øvelser, varierende træningsprogrammer og gruppebaserede træningsessioner, der hjælper med at styrke kroppen, forbedre velværet og fremme samarbejde blandt medarbejderne og det skaber ikke kun sundere og mere motiverede medarbejdere, men bidrager også til et positivt arbejdsmiljø. 

Holdet for mænd der gerne vil træne guns & abs, eller som bare gerne vil have en time med masser af god stemning, fællesskab, og mandehørm mens vi træner nogle fede workouts! Træningen er koncentreret om de tungere elementer, og drager således det bedste fra vægtløftningen, styrkeløft, bodybuilding og strongman ind i en fed træningstime kun for mænd.
Holdet er for dig med en livserfaring på mere end 55 år, som ønsker at holde din krop i gang. Til holdtræningen starter vi altid med at gennemgå, hvad vi skal lave til dagens træning. Herefter går vi stille og roligt i gang med en opvarmning, så alle dine led og muskler bliver klar til at træne. Selve træningen består af funktionel træning, som øger din styrke og udholdenhed. Træningen kan altid tilrettelægges efter dine behov, så hvis du døjer med nogle kropslige problematikker eller skader, er det ikke nogen hindring for at deltage. Når vi er færdige med dagens træning, er der plads til at sætte sig ned og drikke en kop kaffe i vores hyggelige lounge område

På vores styrke hold arbejdes der med teknik i de forskellige løft, med formålet om reel styrke træning.

Styrketræningsholdet er dedikeret til at hjælpe mennesker med at opbygge en solid og kraftfuld fysik gennem målrettet styrketræning. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren løfter, er vores hold det perfekte sted at udvikle din styrke og opnå dine må
Træningen kan altid tilrettelægges efter dine behov, så hvis du døjer med nogle kropslige problematikker eller skader, er det ikke nogen hindring for at deltage.